Breman Schoonmaakgroothandel

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

FOOX aanwezig op HorecaEvenTT 2020

Van maandag 10 februari tot en met woensdag 12 februari 2020 vindt de 13e editie van HorecaEvenTT plaats.

HorecaEvenTT is een jaarlijks terugkerende vakbeurs voor horeca, grootkeuken en recreatie. Het is dé horecavakbeurs van het Noorden!
Drie dagen lang staat HorecaEvenTT in het teken van inspireren, motiveren en experimenteren. Drie dagen een informele sfeer waarin wij onze nieuwste, maar ook bestaande producten presenteren. 

FOOX Groothandel nodigt u graag uit! Wij heten u van harte welkom op onze stand 3540 waar u kennis kunt maken met diverse soorten tapbieren van o.a. Grolsch, Kornuit en De Klok Bier, wijnen van Verbunt Verlinden en diverse acties van Coca Cola en Jacobs Douwe Egberts. 

HorecaEvenTT vindt ook dit jaar plaats in de TT Hallen Assen. Dit evenementencomplex, met ruim aanwezige parkeerruimte, ligt pal naast het TT circuit en is goed te bereiken vanaf de A28.


Wilt u HorecaEvenTT 2020 ook niet missen? Hierbij nodigt FOOX u uit!
Meld u hier gratis aan met registratiecode hettfoox2020


Wij hopen u te mogen verwelkomen op onze stand tijdens dit inspirerende HorecaEvenTT en ontdek de mogelijkheden welke FOOX u te bieden heeft op het gebied van Leisure, Events & Sport.

Voor meer informatie omtrent openingstijden, routebeschrijving, beursplattegrond en HorecaEvenTT nieuws verwijzen wij u naar www.horecaeventt.nl
 
Bron : FOOX Groothandelsorganisatie
Depa
FOOX Groothandel
Deb
Dirks
Cleanfix
Ecolab
MTS Euro Products
Greenspeed
Numatic
Satino
Sealed Air
Skjinner
Unger
Vileda
Wecoline