FOOX aanwezig op Promotiedagen Groningen op 5 & 6 november

Kom gezellig langs tijdens de promotiedagen op 5 en 6 november in de Martiniplaza Groningen en ervaar de vele voordelen van totaalleverancier FOOX Groothandel.
 
Laat u inspireren en ontdek onder het genot van een verse kop koffie het uitgebreide assortiment van FOOX aan koffie- en espressobonen, filterkoffie, koffiecups en maak tevens kans op o.a. een GRATIS L´OR koffiemachine inclusief 600 capsules t.w.v. € 463,00.

Tijdens de promotiedagen bent u op beide dagen van 12.00 uur tot 22.00 uur van harte welkom en staan we u graag te woord. Ook geven wij u graag inzicht in de diverse mogelijkheden welke FOOX Groothandel u te bieden heeft.



Klik hier voor uw GRATIS toegangsbewijs
 


Locatie
MartiniPlaza
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen

Bereikbaarheid Promotiedagen
Martiniplaza is tijdens de Promotiedagen goed te bereiken. Bezoekers adviseren wij zoveel mogelijk met het openbaar vervoer of de fiets te komen. Ook dit jaar rijden weer gratis pendelbussen tussen P+R Hoogkerk en P+R Haren naar Martiniplaza! Komt je toch met de auto, houd dan rekening met een langere reistijd.

Pendelbus
Kom je van buiten de stad Groningen, neem dan de gratis pendelbus. Vanaf P+R Hoogkerk en P+R Haren rijdt de pendelbus naar Martiniplaza. De bussen rijden elke 10 minuten en stoppen recht voor de ingang van Martiniplaza. De pendelbus wordt aangeboden door Groningen Bereikbaar.

Op dinsdag 5 november rijden de bussen van 11:30 tot en met 22:30 uur.
Op woensdag 6 november rijden de bussen van 11:30 tot en met 22:30 uur.

Openbaar vervoer
Vanuit andere richtingen is Martiniplaza ook goed met het openbaar vervoer te bereiken. Plan jouw reis op www.qbuzz.nl/GD. Voer als bestemming ‘Martiniplaza’ in.

Fiets
Kom je op de fiets , dan kun je direct naast de ingang je fiets stallen. Rondom Martiniplaza wordt aan de weg gewerkt. Mogelijk zijn hierdoor fietspaden gestremd. In dat geval word je ter plaatse met borden geïnformeerd over omleidingsroutes.

Parkeergelegenheden
Kom je met de auto, dan adviseren wij de mogelijkheid van de pendelbus te overwegen. Naast parkeren op P+R zijn er nog twee andere parkeermogelijkheden nabij Martiniplaza. Houd er rekening mee dat een parkeergelegenheid vol kan staan. Door informatiepanelen langs de kant van de weg en verkeersregelaars word je naar beschikbare parkeerplaatsen geleid.

De parkeergelegenheden zijn:
In de parkeergarage tegenover Martiniplaza. Dit is betaald parkeren. De parkeergarage is geopend van 7:00 – 24:00 uur.
Op de Drafbaan in het Stadspark. De Drafbaan ligt vlak bij Martiniplaza. Parkeren is gratis. Het terrein is de gehele dag beschikbaar.

Parkeren op het parkeerterrein van Sportpark Corpus den Hoorn en in de omliggende wijken raden wij af. Parkeren op deze plekken kan tot overlast leiden. Zowel de gebruikers van het Sportpark als de omwonenden willen wij niet tot last zijn. Met de pendelbusdienst en de beschikbare parkeerterreinen rondom Martiniplaza zijn er voldoende mogelijkheden om uw auto te parkeren.
FOOX aanwezig op Promotiedagen Groningen op 5 & 6 november