Breman Schoonmaakgroothandel

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

FOOX in gesprek met Brigitte de Groot van Croda te Gouda

Bij Croda creëren, maken en verkopen we speciale chemicaliën die echte voordelen bieden voor een reeks uiteenlopende producten, waaronder gezondheid en schoonheid, motorsmeermiddelen, kunststoffen en nog veel meer.

Het bedrijf is opgesplitst in drie kernsectoren: Persoonlijke verzorging; Life Sciences bestaande uit gewasverzorging en gezondheidszorg en prestatietechnologieën bestaande uit coatings en polymeren; Geo Technologies; Thuiszorg; Smeermiddelen en polymeeradditieven. We hebben ook een bedrijfsgebied voor industriële chemicaliën. Op alle gebieden van ons bedrijf ligt onze focus op het duurzaam ontwikkelen en leveren van innovatieve ingrediënten.

FOOX West verzorgt voor Croda de totale dagelijkse leveringen voor het bedrijfsrestaurant, de goederen voor de vendingautomaten en de koffie- en toebehoren voor de vele koffiecorners in onze fabrieken en kantoren. De technische dienst van FOOX West onderhoudt de koffiemachines. Dat doen ze voornamelijk preventief, maar mocht er onverhoopt een storing zijn, dan kunnen we vertrouwen op een snelle service.

Begin dit jaar heeft FOOX West een 4-tal vendingautomaten bij Croda geleverd. Hiermee zijn we nu weer up-to-date en kunnen we onze personeelsleden tijdens de werktijden optimaal bedienen.


 
Bron : FOOX Groothandel
Depa
FOOX Groothandel
Deb
Dirks
Cleanfix
Ecolab
MTS Euro Products
Greenspeed
Numatic
Satino
Sealed Air
Skjinner
Unger
Vileda
Wecoline