Breman Schoonmaakgroothandel

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

FOOX in gesprek met Tom Winkelman van Sigarenmagazijn Eygelshoven V.O.F.

Onze winkel is gelegen in Eygelshoven, een dorp in zuidoost Limburg. In 1982 openden wij onze deuren en sindsdien is Sigarenmagazijn Eygelshoven hét adres in Eygelshoven en omstreken voor rookwaren. 
In 2015 heb ik, Tom Winkelman (30), het stokje van mijn vader Wil Winkelman overgenomen. Mijn vader is vanaf de overname verantwoordelijk voor het dagelijkse bestuur van inkooporganisatie Limtaco Nederland. 

In het verleden behoorde, gezien de ligging aan de grens met Duitsland, onder andere ook koffie tot ons assortiment. Inmiddels is onze zaak omgedoopt tot 100% speciaalzaak, met de focus op Premium Longfillers. Tevens behoren wij tot de Habanos Specialisten van Nederland. 
Alle overige producten betrekken wij uitsluitend via FOOX | Zuid-Nederland. Middels ons geautomatiseerd systeem mét voorraadbeheer wordt onze order wekelijks binnen 5 minuten bij    FOOX | Zuid-Nederland aangeleverd.  

Een nieuwe  toegevoegde waarde vanuit FOOX  Groothandel is de in 2019 gelanceerde FOOX app. Snel navigeren door de diverse menu’s, het scannen van producten en het direct inzage in de inkoopprijzen hebben, werkt perfect! 
Met bovenstaande moge duidelijk zijn dat wij bijzonder tevreden zijn met FOOX | Zuid-Nederland, aldus Tom Winkelman. 

 
Bron : FOOX Groothandel
Depa
FOOX Groothandel
Deb
Dirks
Cleanfix
Ecolab
MTS Euro Products
Greenspeed
Numatic
Satino
Sealed Air
Skjinner
Unger
Vileda
Wecoline