Breman Schoonmaakgroothandel

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

FOOX is Supporter van Schoon

FOOX Groothandelsorganisatie is Supporter van Schoon! Binnen het project Schoon Belonen werken gemeenten en maatschappelijke organisaties samen om zwerfafval in Nederland zoveel mogelijk te voorkomen en te bestrijden. Schoon Belonen is een initiatief van de VNG, Natuur & Milieu en het Afvalfonds Verpakkingen. Meer dan 70 gemeenten gaan scholen, sportclubs en andere maatschappelijke organisaties belonen voor het inzamelen en opruimen van kleine plastic flesjes, blikjes en eventueel ander verpakkingsmateriaal.

De wijze waarop dit gedaan wordt, verschilt per gemeente. In de ene gemeente worden flesjes en blikjes apart ingezameld en opgeruimd door sportclubs. In de andere gemeente doet de kinderboerderij mee en wordt al het verpakkingsmateriaal apart ingezameld. Maar er zijn ook gemeenten die sportclubs en scholen belonen voor het schoonhouden van een gebied rondom de club of school. In het overzicht op de website kun je zien welke gemeenten meedoen aan Schoon Belonen. Hoe het in jouw gemeente werkt, kun je zien op de Supporter van Schoon gemeente-webpagina of op de gemeente website.

Het project Schoon Belonen moet leiden tot minder zwerfafval op straat en ervoor zorgen dat er meer verpakkingen kunnen worden gerecycled. Daarnaast is het vergroten van de maatschappelijke betrokkenheid en het creëren van bewustwording bij (zwerf)afval een belangrijke doel. Uiteindelijk is het de bedoeling dat in 2018 vrijwel alle gemeenten meedoen aan Schoon Belonen.

Samen kunnen we ervoor zorgen dat flesjes, blikjes en andere verpakkingen worden opgeruimd en ingezameld. Van een schone omgeving word je blijer. Bovendien kunnen de verpakkingen gebruikt worden als grondstof voor nieuwe producten. Om het extra aantrekkelijk te maken is er voor de deelnemende scholen en verenigingen een mooie beloning in geld of natura. Tevens kan het een besparing opleveren in de kosten van het afvoeren van afval.

Ook Supporter van Schoon worden? U kunt zich aanmelden via de website van Supporter van Schoon.


 
Bron : Supporter van Schoon
Externe link : https://www.supportervanschoon.nl/#
Depa
FOOX Groothandel
Deb
Dirks
Cleanfix
Ecolab
MTS Euro Products
Greenspeed
Numatic
Satino
Sealed Air
Skjinner
Unger
Vileda
Wecoline