Breman Schoonmaakgroothandel

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

Jaap Breman Waddinxveen

Jaap Breman Schoonmaakgroothandel: Dé groothandel voor onderhoudsproducten, reinigingsmiddelen, schoonmaakmachines, hygiënesystemen en disposable artikelen. De reiniging van gebouwen verschillende taken. Jaap Breman Schoonmaakgroothandel  kan aan deze uitdagingen met een grote mate van efficiëntie voldoen. Dankzij ons brede aanbod van reinigingsproducten kunt u in profiteren van optimale resultaten.

Jaap Breman Schoonmaakgroothandel is ook een proffesionele partner voor het betere buitenveegwerk. Wij bieden een bezem met bamboeachtige natuurvezels voor alle werkzaamheden en geschikt voor wegvegen van vuil en water. Kies een bezem van polypropyleen kunststofvezel voor het wegvegen van nat vuil. Een breed assortiment aan Interieurreinigers & Allesreinigers, Sanitair & Vloerreinigers, Keukenreinigers, Vaatwasmiddelen & Wasmiddelen. Ons verkoopteam is uitstekend in staat om uw problemen op het gebied van schoonmaak te analyseren en om oplossingen op maat aan te bieden!

Wilt u vloeren boenen, schrobben, schuren, strippen of polijsten? Doe dit dan met een eenschijfsmachine van Schoonmaakgroothandel Jaap Breman!  In ons assortiment ideale eenschijfsmachines voor schrobben en boenen door de keuzemogelijkheid van het toerental. Schoonmaakgroothandel heeft vestigingen in Franeker, Hoogeveen, Venlo én Waddinxveen. Interesse? Maak snel een afspraak met onze klantenservice voor een bezoek of demonstratie van onze schoonmaak- en machinespecialisten.

Schoonmaakgroothandel Jaap Breman Waddinxveen

Coenecoop 17
2741 PG Waddinxveen

T. 0180 - 33 36 88
F. 0180 - 55 10 26
E. waddinxveen@jaapbreman.nl

BTW. NL814924815B01
KvK. 51204835

Openingstijden:

 
maandag 08.00 17.00
dinsdag 08.00 17.00
woensdag 08.00 17.00
donderdag 08.00 17.00
vrijdag 08.00 16.00
Hulpmiddelen & PBM
Mopsystemen
Dirks Trappen & Ladders
Vileda
Depa
FOOX Groothandel
Deb
Dirks
Cleanfix
Ecolab
MTS Euro Products
Greenspeed
Numatic
Satino
Sealed Air
Skjinner
Unger
Vileda
Wecoline